Giyimi, Ürün Kullanma Talimatı



Giyimi, Ürün Kullanma Talimatı

Erkek giyimde, farklı ürünler üzerinde kullanmak istediginiz ürünler hakkında bilgi alabilirsiniz. 
Ürün Hizmet Klavuzu

Ürünlerimizi, evvel günkü görünüşüyle ve daha ayrıntılı müddet kullanabilmeniz için aşağıdaki hizmet önerilerine uymanızı referans ederiz. 

Trendcoat Modelleri ve Kullanma Talimatı 
Kaliteli ürünlerin bulundugu Pierre cassi markamızda aldıgınız ürün kadar marka arkasında ne kadar durur merak edersiniz, Pierre cassi erkek giyim bu tarz hataların önüne geçmek için size destek oluyor.
Takım elbise Fiyatları, Kullanma Presektifi
Giyimde incelikler çok önemlidir.
Giyimi, Kullanma Talimatları : 2013 yılında ürünler nano ve kimyasal degişiklik olsada kıyafetler sonuçta üsütümüzde kalıyor.

Suitmen, Ürün Kullanma Talimatı - 2013
Erkek Takım elbise Kullanma Talimatı.Aşagıda :






YIKAMA
* Giysilerinizin yıkanmadan önce çok fazla kirlenmemiş olmasına, havalandırılmış ve kuru olmasına özen gösterin.
* Giysilerinizin yıkanmadan önce ters çevirin, ceplerini boşaltın, düğmelerini çözün ve yakalarını kaldırın.
* Çamaşır makinenizi gereğinden fazla doldurmayın.
* Hiçbir ahit etikette belirtilenin üzerinde, yüksek ısılarda yıkamayın. Yüksek ısılar tüm kumaşlar için zararlıdır.
* Renkli ürünlerinizi mutlaka renkliler için hususi deterjanlarla beyaz zehir ürünlerinizi de beyazlar için hasıl deterjanlarla yıkayın.
* Koyu renklilerinizi, alelhusus jean pantolonlarınızı ters çevirerek yıkayın. Bunu yapmadığınızda çamaşır makinesi içre yıkama esnasında sürtünmeden çevre üründe hutut oluşabilir.
* Yünlü ürünlerinizin tüylenmesini önlemek amacıyla, yıkama sırasında sürtünmeyi budamak için çamaşır makinesini çok doldurmayın. Tüy bırakan çamaşırla, tüy çekenleri birlikte yıkamayın.
* Kaliteli görünüm için triko ve "tencel" güpür giysilerinizde dirim bilimsel madde içeren deterjan kullanmayın, giysilerinizi yün şampuanı ile yıkayın. 
* İpek idmansız maddesi içeren giysilerinizi sadece yün yahut ipek şampuanı ile yıkayın.
* Kemer ve fener gibi ayrılabilir parçaları yıkamadan önce çıkarın.
* Eğer aldığınız ürüne değişiklikler yaptıracaksanız, çekmece ihtimaline karşılık, ürünü yıkadıktan ahir tadilatını yaptırın.

ELDE YIKAMA
* İlk yıkamalarda giysi nitelik verebilir ve su boyanabilir. Dolayısıyla evvel yıkamada alelhusus koyu nitelik giysinizi başka giysilerinizle ancak arada yıkamayın.
* Elle yıkamayı her ahit soğuk suyla yapın ve başlangıçta suya bastırmayın.
* Giysiyi suya sokmadan önce sabun yahut deterjanın ağız ağıza çözülmüş olmasına dikkat edin.
* Giysiyi çitilemeyin, nazikçe yıkayın.
* İyice durulayın.

KURUTMA
* Ağır giysilerinizi deforme olmamaları için katlayın.
* Renkli ürünlerinizi güneş ışınlarına direkt sunulan kalacak şekilde kurutmayın. Ayrıntılı müddet çakılı namına durduğu için solabilirler.
* Eğer kapalı mekanda ancak çamaşır askısında kurutulacaksa, mekanda hava akımı olmasına özen gösterin.
* Triko giysilerinizi, düz ancak yüzeye serilmiş silgi üzerinde kurumaya bırakın. Güneşe asmayın, radyatör dair sermeyin.
* Deforme olabilecek giysilerinizi formlarının bozulmaması için gererek serin.
* Manto ve kabanları başka giysilerden ayrı yıkayın ve asarak kurutun.
* Terli namına ayrıntılı müddet beklenmesi yahut direkt güneş ışığı ile terin kuruması bazı renklerde ve pamuklu kumaşlarda bölgesel nitelik değişmelerine amil olabilir.

ÇAMAŞIR SUYU KULLANIMI
* Çamaşır suyu kullanmadan önce lütfen giysinizin hizmet etiketini dikkatle okuyun.
* Yalnızca soğuk su kullanın ve en fazla ancak saat uygulayın.
* Beyazlatıcıları çamaşır suyuna yeğleme edin, çünkü çamaşır suyu güpür elyafları yıpratır.
* Demir, bakır ve düğü kap kullanmayın.

ÜTÜLEME
* Ütülenecek giysilerinizin hizmet etiketlerindeki talimatlara bakarak grupladıktan ahir en düşük ısı derecesi ile ters çevirerek ütüleyin.
* Yüksek ısı derecesinden daha düşük ısı derecesine geçmek için birkaç dakika bekleyin.
* Giysilerinizi hafif nemliyken ütüleyin. 
* Ütünüzü soğumaya bırakmadan önce altına yapışmış olabilecek rastgele ancak atığı nemli ancak bez ile temizleyin.
* Trikolarınızı aksine ancak uyarı bulunmadıkça 1 dot buharla ütüleyebilir, ütünün parlama yapmaması için dair nemli ancak bez kullanabilirsiniz.
* Giysilerinizdeki ağırlık ve işlemeleri, ayrımlı materyaldeki süsleri (kürk gibi) ütülemeyin.

TRİKO BAKIMI 
* Triko ürünlerin yıkama ve hizmet etiketlerine bakarak yıkayın, temizleyin.
* Aksi ancak ibare olmadığı sürece yün ve yün karışımı hasıl ADİL IŞIK ve adL trikolarını çamaşır makinesinde çerden çöpten yıkama programında yıkayın.
* Yünlü ürünleriniz, yünün doğasında kâin statik elektriklenme ve keçeleşme özelliğinden çevre giderek ve kullanım sıklığına bağlı namına tüylenebilir.
* Trikoları giyip, çıkarırken yüzük, kolye gibi metallerden zarar görmemesine dikkat edin.

Bakım Sembolleri

Ayakkabı Hizmet Kılavuzu

Satın Alırken
* Ayaklarınızı sıkan ayakkabıyı kesinlikle almayınız, ayağınıza tam ahenk gösteren numarayı alınız.
* Ayakkabının ayağın yapısına ve ölçüsüne bakarak olması çok önemlidir. Ayağa bayağı ve büyük mevrut ayakkabılar erken deformasyon, astar yırtılması gibi sorunlara defa açacaktır. 
* Ayakkabının esen ve sol teklerini mutlaka deneyiniz.
* Çağ içre vakit ilerledikçe ayağınız şişer. Ayaklarınız şişken başmak alırsanız ayaklarınızın abat etmesi için olumlu ancak adım atmış olursunuz.
* Ayakkabılar ayağa ahenk sağlayıncaya büyüklüğünde evvel birkaç giyimde ayağı sıkabilir yahut vurabilir. Bu nedenle yeni başmak alındığı ahit dışarıda kullanılmadan evde anlaşılan ancak müddet giyilmesi ve prova edilmesi gerekebilir.
* Ayakkabınızı denerken, bacak parmaklarınız ayakkabınızın içre rahatça hareket ettirebilmeye fakat ayakkabının yürürken ayağınızdan çıkmamasına dikkat ediniz.
* Aldığınız ayakkabının ayrıntılı ömürlü olması ve bakımı için lazım bilgileri satış danışmanlarımızdan öğrenebilirsiniz. Ne tip deriden üretilmiş ancak başmak aldığınızı öğrenip, bunun için lazım hizmet malzemelerini bulundurmanızı referans ederiz.

Kullanırken
* Ayakkabınızı, yapısına ve amacına uygun koşullarda kullanınız. Amaç dışı alanlarda kullanılan ayakkabılar kısa sürede yıpranacak ve telafisi mümkün sıfır deformelere defa açabilecektir. (kösele tabanlı ancak ürünün spor amaçlı yürüyüşlerde kullanımı vs.)
* Ayakkabılarınızın bağlarını mutlaka açarak ve arka (fort) bölümlerine basmadan giyiniz . Bağsız ayakkabıları giyerken çekecek kullanınız.
* Deri ayakkabılarınızı kendi renginde boya yahut naturel renkte cila ile cilalayınız.
* İçi koyu nitelik astarlı yahut astarsız ayakkabılar, bacak sağlığınızı bozabilecek kimyasallar içermediğinden derinin rengi ayaklara ve çoraplara geçebilir. Tavsiyemiz, iç astar /deri rengine uygun yahut daha koyu nitelik çorap giymenizdir. Açıkça naturel nitelik dana derisi astarda kişinin ter yapısına bakarak ter lekeleri oluşabilir. Astar boyaması deri yahut boya kalitesi ile ait ancak mesele değildir, ağız ağıza bacak sağlığı düşünülerek leke koruyucu kimyevi kullanılmasından kaynaklanır. 
* Üst el dikişli ayakkabılarda (saraçlı anlatım edilen) terzilik yerlerinden, taban ve yan kısımdaki derinin birleştiği bölümlerden su alması doğaldır. Dolayısıyla yağmurlu ve karlı havalarda giyilmemesini referans ederiz.
* Ayağın baş döndürücü terlemesi ve kar suyu, derinin üzerinden tuzlanmaya ve lekelere illet olabilir. Bu giderilmesi mümkün sıfır ancak durumdur. 
* Çorapsız giyilen ayakkabılar her çağ değiştirilip bekletilmediği takdirde, bacak teri ve ciltteki yağın başmak astar derisinin gözeneklerini kapatması nedeniyle koku yapabilir. 
* Islanmış ayakkabınızı mutlaka oda ısısında ve içerisine ceride kağıdı doldurarak kurumaya bırakınız. Asla soba, radyatör gibi ısı kaynaklarının yanına yahut doğrudan güneş altına bırakmayınız. Direkt güneş ışığı altında yahut rastgele ısı kaynağının altında kurutulduğu takdirde ayakkabıların yapışma yerlerinde açma, deride çatlama, leke ve şekil bozukluğu oluşabilir.

Yorum yazmak için giriş yapmalısınız Giriş Yap